In English »

RollTest Oy ja CMe Solutions Oy yhdistävät tarjontansa yritysjärjestelyllä

Tiedote

 

01 03 2017

 

 

RollTest Oy ja CMe Solutions Oy yhdistävät tarjontansa yritysjärjestelyllä

 

Varkaudessa toimiva mekatroniikan sopimusvalmistaja RollTest Oy ja kuopiolainen CMe Solutions Oy yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat jatkossa kokonaisvaltaisempia projektitoimituksia. CMe Solutions on teollisuuden ja julkisten tahojen sähkö- ja automaatioalan suunnittelu- ja valmistusyhtiö.  Tehdyllä osakekaupalla enemmistö CMe:n osakkeista siirtyy RollTestin omistukseen ja yhtiön nykyiset osakkaat jatkavat vähemmistöosakkaina ja yhtiön avainhenkilöinä. CMe:n palveluksessa on yhdeksän alan ammattilaista ja yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 1,4 miljoonaa euroa. 

 

Yhdessä nämä yhtiöt tarjoavat asiakkailleen kokonaisvaltaisempia projektitoteutuksia, joissa on mukana automaatio, sähköistys, mekatroniikka ja koneautomaatio. Tyypillisiä toteutuskohteita on mm metalli, puu- ja prosessiteollisuudessa, valmistavan teollisuuden kokoonpanolinjoissa, jne.  CMe tulee toimimaan erillisenä yhtiönä ja toimipaikkana säilyy Kuopio.

 

RollTest Oy:n toimitusjohtaja Jussi Viljakainen toteaa tyytyväisenä: ’Tällä järjestelyllä täydennämme  RollTestin omaa mekatroniikan ja koneautomaation osaamista ja tarjontaa CMe:n resursseilla. Suunnitteluresurssit automaatio- ja sähkösuunnittelun, konenäkösovellusten, robotiikan, IoT:n, sekä  ohjelmointipalveluiden alueilla ovat tärkeä lisäys omaan toimintaamme. Tarkoituksemme on kasvattaa toimintaamme myös mekaniikkasuunnittelun osalta’.

 

CMe Solutions Oy:n liiketoimintajohtaja Marko Miettinen on innostunut uudesta toimintamallista: ’Nyt pääsemme toteuttamaan myös isompia ja vaativampia hankkeita yhdessä vahvemman pääomistajamme kanssa. Yhtiöiden toiminnat täydentävät hyvin toisiaan ja yhteenliittymästä saamme voimakkaan kasvuun tähtäävän projektitoimittajan. RollTestin valmistuskapasiteetti  ja monipuolinen tuotanto-osaaminen antavat mahdollisuudet suurempiin ja laajempiin kokonaistoimituksiin’.

 

Lisätietoja:

-          Toimitusjohtaja Jussi Viljakainen, RollTest Oy, puh. 0400 271124, jussi.viljakainen@rolltest.fi

-          Liiketoimintajohtaja Marko Miettinen, CMe Solutions Oy, puh. 050 5746690,    marko.miettinen@cmesolutions.fi

 

RollTest Oy on vuonna 1990 perustettu yksityisomisteinen sopimusvalmistukseen sekä laiterakennukseen keskittynyt yritys. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 5,3 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 40.

 

Palvelutuotantoon kuuluvat kokonaisvaltaiset sopimusvalmistuspalvelut sisältäen mekatroniikan kokoonpano-, logistiikka- ja testauspalvelut, tarkkuusmekaniikan koneistuksen, konetekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut sekä varaosa- ja elinkaaripalvelut.

 

toimitusjohtaja

Jussi Viljakainen

 

 

01.03.2017 12:35

RollTest Oy kasvattaa jälleen koneistuskapasiteettiaan

27.08.2020 | Lue lisää »

Menneitä tapahtumia

Alihankinta 2019, Alihankinta 2018, Alihankinta 2017. Kiitokset kaikille osastoillamme vierailleille / toiminnas ...

09.01.2017 | Lue lisää »

RollTest Oy vahvistaa koneistus kapasiteettia

RollTest Oy on hankkinut uuden huippumodernin DMG MORI NHX 4000 koneistuskeskuksen. Tämä työst&ou ...

17.05.2019 | Lue lisää »

RollTest Oy ja CMe Solutions Oy yhdistävät tarjontansa yritysjärjestelyllä

Tiedote

 

01.03.2017 | Lue lisää »

RollTest Oy keskittyy mekatroniikan sopimusvalmistukseen

RollTest Oy on 15.6.2015 sopinut liiketoimintakaupasta, jolla paperi- ja terästeollisuuden telahionnan mitt ...

10.12.2015 | Lue lisää »