Sopimusvalmistus

 

Meidät tunnetaan vaativan mekatroniikan piensarjojen kokonaisvaltaisena sopimustoimittajana ja verkostoitumisen edelläkävijänä. Luotettavasta yhteistyöverkostostamme löydämme kaikkiin tilanteisiin aina parhaan osaamisen.

RollTest valmistaa pieninä sarjoina mittauslaitteita, robotiikkaa, tuotantoautomaatiolaitteita, prototyyppejä ja muita vaativia mekatroniikan tuotteita, jotka vaativat monipuolista osaamista myös elektroniikan ja automaation alueilta. Tuotantomenetelmämme on toteutettu niin, että pystymme tuottamaan korkealaatuisia tuotteita nopeasti. Käytössämme on myös tämän päivän tekniikkaa edustava konekanta, johon kuuluvat esimerkiksi tehokkaat CNC-sorvit ja -jyrsinkoneet.

Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset vientiin suuntautuneet teknologiayritykset, kuten paperiteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden toimijat. Teemme asiakasyritysten kanssa tiivistä pitkäjänteistä yhteistyötä, ja monet asiakassuhteistamme ovatkin vuosien saatossa kehittyneet luottamuksellisiksi kumppanuuksiksi.

Referenssit

Sopimusvalmistuksemme on erikoistunut vaativien mekatroniikkatuotteiden valmistukseen ja suunnitteluun.

  RollTestin asiakaskuntaan kuuluu useita suomalaisia globaaleilla markkinoilla toimivia teknologiayrityksiä, kuten mm. Valmet Automation, Cencorp Automation, Exel Composites, Nammo, Finnsonic, Sensapex, Defia, VR Group, AFT, Exens Development , Oplatek jne. Lisätietoja referenssikohteista on saatavana eri pyynnöstä.