Sopimusvalmistus

 

Meidät tunnetaan vaativan mekatroniikan piensarjojen kokonaisvaltaisena sopimusvalmistajana.

Historiamme aikana olemme onnistuneet rakentamaan laajan yhteistyöverkoston, jota hyödyntämällä löydämme kaikkiin tilanteisiin aina parhaan osaamisen.

RollTest valmistaa pieninä sarjoina mittauslaitteita, robotiikkaa, tuotantoautomaatiolaitteita, prototyyppejä ja muita vaativia mekatroniikan tuotteita, jotka edellyttävät laajaa osaamista myös elektroniikan ja automaation aloilta. Tuotantomme on optimoitu tuottamaan korkealaatuisia tuotteita nopeasti, hyödyntäen tämän päivän teknologian mukaisia CNC-sorveja ja -jyrsinkoneita.

Asiakaskuntamme koostuu merkittävistä suomalaisista teknologiayrityksistä, kuten paperi- ja elektroniikkateollisuuden toimijoista, jotka ovat suuntautuneet vahvasti vientiin. Teemme asiakasyritysten kanssa tiivistä pitkäjänteistä yhteistyötä, ja monet asiakassuhteistamme ovatkin vuosien saatossa kehittyneet luottamuksellisiksi kumppanuuksiksi.

Referenssit

Asiakkaitamme ovat mm. suuret, globaaleilla markkinoilla toimivat vientiin suuntautuneet teknologiayritykset, kuten paperiteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden toimijat Valmet Automation, Cencorp Automation, Exel Composites, Nammo, Finnsonic jne.

Muutoin asiakaskuntamme on hyvin monipuolinen, sisältäen niin pieniä kuin suuria yrityksiä eri toimialoilta. Tarjoamme ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, olipa kyse sitten koneistuksesta, kokoonpanosta, suunnittelutyöstä tai näistä muodostuvasta asiakaskohtaisesta kokonaisuudesta.

Lisätietoja referensseistämme on saatavilla pyydettäessä.